Financieel

RABOBANK HELPT JE BIJ DE FINANCIËLE CHECK

De financiering is een belangrijk onderdeel bij de koop van een nieuwe woning. Heb je interesse in een woning in Blomsterparken, Lelystad? Dan ontvangen wij graag jouw financiële check zodra de verkoop is gestart. Plan een vrijblijvende afspraak voor een financiële check. Rabobank biedt de mogelijkheid dit eenvoudig te regelen.

Vraag hier je financiële check bij Rabobank aan

JOUW DROOMWONING IN OMMEN FINANCIEREN
Zie jij jezelf al wonen op deze unieke plek in Lelystad? Dan is het handig om te weten met welke kosten je rekening moet houden en wat er financieel mogelijk is. De financieel adviseurs nieuwbouw van Rabobank, Joëll KleinJan en Angelique Vlieger, zijn nauw betrokken bij het project Blomsterparken. Tijdens een gratis financiële check nemen ze samen met jou je financiële situatie door. Zo krijg je snel helderheid over wat er mogelijk is. Daarnaast kan de financiële check in jouw voordeel werken! Zijn er bij het toewijzen van de woningen meerdere kandidaten voor 1 bouwnummer, dan kijken we samen met de makelaar of een kandidaat een financiële check heeft gedaan.

Angelique Vlieger
06 10 21 49 88
Joëll KleinJan
06 25 36 40 68


ENERGIELABEL BEPAALT HOOGTE MAXIMALE HYPOTHEEK

Sinds 2024 wordt de hoogte van de maximale hypotheek mede bepaald door het energielabel van de woning. Een energiezuinige huis heeft lagere energiekosten en daarom is je leencapaciteit hoger. Alle woningen in Blomsterparken krijgen het voorlopig energielabel A+ of A++. Wist je dat je door dit label €20.000 extra mag lenen voor de aankoop ten opzicht van een woning met het label E, F of G?


FINANCIËLE CHECK GESPREK: DÉ START VOOR JOUW NIEUWE DROOMWONING

Ben je nieuwsgierig geworden? En wil je weten wat jouw financiële mogelijkheden zijn? Maak dan een afspraak voor een financiële check via de link hierboven of stuur een email naar nieuwbouw@rabobank.nl. Dit eerste gesprek is vrijblijvend en geeft je snel inzicht in wat er financieel mogelijk is.