Inschrijven

U kunt u hier inschrijven. De inschrijving start op 1 juli 2024 en sluit op 10 juli 2024 12.00 uur. Uiterlijk 16 juli wordt iedereen geïnformeerd.

  Voorkeur

  De toewijzing van de bouwnummers geschiedt als volgt: Volgnummer 1: toewijzing van het bouwnummer van uw 1e voorkeur Volgnummer 2: toewijzing van het bouwnummer van uw 1e voorkeur indien deze nog vrij is, anders het bouwnummer van uw 2e voorkeur enz.

  1e keuze bnr. 2e keuze bnr. 3e keuze bnr. 4e keuze bnr. 5e keuze bnr. 6e keuze bnr. 7e keuze bnr. 8e keuze bnr. 9e keuze bnr. 10e keuze bnr. 11e keuze bnr. 12e keuze bnr. 13e keuze bnr. 14e keuze bnr. 15e keuze bnr. 16e keuze bnr.

  Gegevens aanvrager

  Achternaam * Voornamen * Adres Postcode Woonplaats Telefoonnummer prive * Telefoonnummer zakelijk Mobiel nummer E-mailadres * Geboortedatum Geboorteplaats

  Gegevens partner

  Achternaam Voornamen Adres Postcode Woonplaats Telefoonnummer prive Telefoonnummer zakelijk Mobiel nummer E-mailadres Geboortedatum Geboorteplaats

  Huidige woning

  Huidige woning Bent u voornemens de woning zelf te bewonen?

  Burgelijke staat

  Burgerlijke staat Indien gehuwd

  Financiën

  Hypotheeklening benodigd Indien deels, namelijk: Zo ja, heeft u reeds een gesprek gehad met een hypotheekadviseur? Financieringsvoorbehoud: Voor welk bedrag Overige voorbehouden:

  Contactgegevens hypotheekadviseur:

  Naam Telefoonnummer E-mailadres

  Opmerking

  Aanvullende opmerkingen / motivatie / toelichting ivm wegingsfactoren toewijzing Aldus naar waarheid ingevuld op te

  Financiële toets

  Upload hier jouw financiële toets
  Contact makelaar

  Blomsterparken wordt verkocht door Kam & Bronotte makelaars en makelaardij van der Linden. Ik wil graag in contact komen (of heb reeds contact gehad) met

  Toewijzingsprocedure

  De toewijzing zal plaatsvinden binnen een week na sluitingsdatum. U kunt in de tussentijd nog worden gebeld voor aanvullende vragen. Alleen volledig ingevulde lijsten worden in behandeling genomen. Zorg ervoor dat u na de inschrijfdatum telefonisch bereikbaar bent op de telefoonnummers die u op het inschrijfformulier heeft ingevuld! De ontwikkelaar behoudt zich te allen tijde het recht van gunning voor.

  Je kunt tot maandag 15 juli 2024 vóór 12.00 uur digitaal inschrijven op 1 of meerdere woningen.

  • Uiterlijk vrijdag 19 juli 2024 zul je op de hoogte worden gebracht van de uitkomst van de toewijzing via één van de verkopende makelaars.
  • Wanneer u geen bouwnummer toegewezen heeft gekregen, wordt u automatisch op de reservelijst geplaatst. Ook hierover wordt u geïnformeerd.
  • Zorg ervoor dat u in de week van de toewijzing en de week erna goed bereikbaar bent. Wanneer u in de dagen na de toewijzing niet bereikbaar bent, kan de opdrachtgever besluiten u op de reservelijst te plaatsen.
  • Per toekomstig huishouden wordt niet meer dan één origineel ingevuld inschrijfformulier gehonoreerd.
  • Dubbele inschrijvingen worden niet meegenomen in de toewijzing.
  • Inschrijfformulieren die na sluiting van de inschrijftermijn binnenkomen, worden automatisch op de algemene reservelijst geplaatst.
  • Een toegewezen optie is niet overdraagbaar.
  • Wanneer u wordt benaderd voor een door u opgegeven bouwnummer, maar u de voorkeur uitspreekt voor een ander bouwnummer, wordt u voor dit bouwnummer als nieuwe klant behandeld. Dat wil zeggen: voor dit bouwnummer wordt u op de reservelijst geplaatst (indien reeds bezet).
  • De opdrachtgever behoudt zich te allen tijde het recht van gunning voor. Zorg ervoor dat u na de inschrijfdatum telefonisch bereikbaar bent op de telefoonnummers die u op het inschrijfformulier heeft ingevuld!

  16 rijwoningen

  10 rijwoningen – 4800 breed
  Deze rijwoningen staan aan de groene zone die door Blomsterparken loopt. Wanneer je in de keuken of onder de luifel in de voortuin zit, geniet je van een mooi uitzicht. De grote pui aan de achterzijde leidt naar de tuin op het oosten. Boven bevinden zich de badkamer, twee slaapkamers en een ruime zolder. Parkeren kan om de hoek.

  6 rijwoningen – 5400 breed
  Deze rijwoningen hebben een grote leefruimte met een sfeervolle woonkeuken aan de voorzijde. De pui aan de achterzijde verbindt de zithoek met de tuin. Boven bevinden zich een badkamer, drie slaapkamers en een zolder. Hier kun je bijvoorbeeld een kantoor of extra slaapkamer creëren. Parkeren kan voor de deur en bij de hoekwoningen op de eigen oprit.

  Bouwnummer 11
  Rijwoningen - 5400 breed
  Bouwnummer 12
  Rijwoningen - 5400 breed
  Bouwnummer 13
  Rijwoningen - 5400 breed
  Bouwnummer 14
  Rijwoningen - 5400 breed
  Bouwnummer 15
  Rijwoningen - 5400 breed
  Bouwnummer 16
  Rijwoningen - 5400 breed
  Bouwnummer 17
  Rijwoningen - 4800 breed
  Bouwnummer 18
  Rijwoningen - 4800 breed
  Bouwnummer 19
  Rijwoningen - 4800 breed
  Bouwnummer 20
  Rijwoningen - 4800 breed
  Bouwnummer 21
  Rijwoningen - 4800 breed
  Bouwnummer 22
  Rijwoningen - 4800 breed
  Bouwnummer 23
  Rijwoningen - 4800 breed
  Bouwnummer 24
  Rijwoningen - 4800 breed
  Bouwnummer 25
  Rijwoningen - 4800 breed
  Bouwnummer 26
  Rijwoningen - 4800 breed